Sesongin päivällisbuffetit

Rauhalan sesongeittain vaihtuva päivällisbuffet sopii erinomaisesti niin muodolliseen, kuin rennonpaankin tilaisuuteen!  Menut on suunniteltu sesongin raaka-aineiden mukaisesti ja valmistetaan aina käsin alusta saakka ennakkotilauksesta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakkoilmoituksen mukaisesti.

Päivällisbuffet, Talvi 2020 (tammi-, helmi- ja maaliskuu)

Tryffelillä maustettua mustajuurisosekeittoa &  persiljaöljyä L,G

Punajuurigraavattua lohta ja fenkoli-appelsiinikastiketta L,G
Poropateeta & tyrnikastiketta M,G
Palsternakkaa & paahdettuja cashewpähkinöitä Veg,G
Päärynä-sinihomejuustosalaattia L,G
Raikkaita kirvelikurkkuja & chilismetanaa L,G
Viherversosalaattia & yrttivinaigrette Veg,G
Leipävalikoima & levitteitä

***

Pääruoka
Hienoa haukiterriiniä, vermutti-soubisekastiketta L,G
Ylikypsää härän rintaa & gremolataa M,G
– paahdettuja juureksia ja perunoita Veg,G

***

Jälkiruoaksi
Kahvilla maustettua tummaa suklaamoussekakkua
Kahvia ja teetä

Hinta 42-/hlö, lapset 1,50 / ikävuosi 12 ikävuoteen saakka

+ mahdollinen tilavuokra

 
42€ / hlö
(+ tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi

ENNAKKOTIEDUSTELUT JA VARAUKSETTÄÄLTÄ