Sesongin päivällisbuffetit

Rauhalan sesongeittain vaihtuva päivällisbuffet sopii erinomaisesti niin muodolliseen, kuin rennonpaankin tilaisuuteen!  Menut on suunniteltu sesongin raaka-aineiden mukaisesti ja valmistetaan aina käsin alusta saakka ennakkotilauksesta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakkoilmoituksen mukaisesti.

Päivällisbuffet, Kesä 2019 (kesä-, heinä- ja elokuu)

 
Alkuun
Silliä, kananmunia M, G ja varhaisperunoita sipuli-voikastikkeessa L, G
 
Savusiikasalaattia ja sinappikermaviiliä L, G
Härän pastramia ja ananashilloketta  M, G
Kreikkalaista salaattia ja tsatsikia L, G
Salaatti jälkimarinoiduista kasviksista, tuoreyrttivinaigrette M, G
Tomaatti-kevätsipulisalaattia M, G
Varhaiskaalisalaattia ja paahdettuja siemeniä M, G
Viherverso-kurkkusalaattia, hasselpähkinäöljyä M, G
Leipävalikoima ja levitteitä
 
Pääherkkuna
Uunilohta L,G ja ruohosipuli-kapriskastiketta L, G
Ylikypsää häränposkea ja punaviinikastiketta M, G
Lanttu-perunavuokaa L, G
Paahdettuja juureksia M, G
 
Lopuksi
Mansikkakakkua
Kahvia ja teetä
 
36€ / hlö
(+ tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi

Päivällisbuffet, Syksy 2019 (syys-, loka-, marraskuu)

Alkuun
Savuporolla ryyditettyä purjo-perunasosekeittoa L, G
 
Pippurigraavattua lohta ja makeaa sinappikastiketta M, G
Rauhalan oman keittiön paahtopaistia ja piparjuurikastiketta M, G
Tomaatti-mozzarellasalaattia VL, G
Keittiömestarin sienisalaattia M, G
Minttumarinoituja syyskasviksia M, G
Viherverso-kurkkusalaattia ja yrttiöljyä M, G
 
Pääherkkuna
Lohta ja kampelaa kanttarellikastikeessa L, G
Karamellisoitua possunkylkeä ja tummaa rosmariinikastiketta M, G
– uunipaahdettuja perunoita ja juureksia
 
 Lopuksi
Royal-leivos ja vaniljakastiketta L
Kahvia ja teetä
 
37€ / hlö
(+ tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi

ENNAKKOTIEDUSTELUT JA VARAUKSETTÄÄLTÄ