Sesongin päivällisbuffetit

Rauhalan sesongeittain vaihtuva päivällisbuffet sopii erinomaisesti niin muodolliseen, kuin rennonpaankin tilaisuuteen!  Menut on suunniteltu sesongin raaka-aineiden mukaisesti ja valmistetaan aina käsin alusta saakka ennakkotilauksesta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakkoilmoituksen mukaisesti. Buffetin hintaan lisätään aina tarvittaessa tilavuokra.

Sesongin päivällisbuffet Kesä (kesä-heinä-elokuu)

Alkuun
Gini-silakoita & tilli-varhaisperunoita M, G
Lohipastramia ”togarashi” M, G
Pähkinäistä lehtikaali-kanasalaattia M, G
Veriappelsiini-vuohenjuustosalaattia, L, G
Myskikurpitsa-granaattiomenasalaattia Veg, G
Chilillä maustettua tomaatti-?kevätsipulisalaattia M, G
Raikasta varhaiskaalisalaattia ja paahdettuja siemeniä M, G
Viherverso-?kurkkusalaattia & tyrnivinaigrettea Veg, G
Leipävalikoima ja levitteitä
***
Pääherkkuna
Hienoa haukimureketta ja valkoviinikastiketta, L, G
Porchettaa & gremolataa M, G
– Suolaperunoita & mojo rojo -kastiketta Veg, G
– Paahdettuja juureksia Veg, G
***Jälkiherkkuna
Mansikkakakku
Kahvia ja teetä

42€ / hlö
Lapset 1-11 v, 2,-/ikävuosi.


ENNAKKOTIEDUSTELUT JA VARAUKSET TÄÄLTÄ