Sesongin päivällisbuffetit

Rauhalan sesongeittain vaihtuva päivällisbuffet sopii erinomaisesti niin muodolliseen, kuin rennonpaankin tilaisuuteen!  Menut on suunniteltu sesongin raaka-aineiden mukaisesti ja valmistetaan aina käsin alusta saakka ennakkotilauksesta. Huomioimme erikoisruokavaliot ennakoilmoituksen mukaisesti.

Kesän 2018 päivällisbuffet
(kesä-, heinä- ja elokuu)

Alkuun 
Silliä, kananmunia M,G ja varhaisperunoita sipuli-?voikastikkeessa L, G  
Savusiikasalaattia ja tilli-kermaviiliä L, G 
Härän pastramia ja pikkelöityjä sieniä M, G 
Hedelmäistä kalkkunasalaattia M, G 
Salaatti paahdetuista kurpitsoista ja tomaatti-paprikakastiketta M, G 
Tomaatti-?kevätsipulisalaattia M, G 
Varhaiskaalisalaattia ja paahdettuja siemeniä M, G 
Viherverso-?kurkkusalaattia ja yrttiöljyä M, G 
Leipävalikoima ja levitteitä  
* * * 
Pääherkkuna 
Uunilohta L,G ja ruohosipuli-kapriskastiketta L, G 
Ylikypsää häränposkea ja punaviinikastiketta M, G 
Bataatti-perunavuokaa L, G 
Paahdettuja juureksia M, G  
* * * 
Jälkiherkkuna 
Mansikkakakkua 
Kahvia ja teetä
35€ / hlö
(+tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi

Syksyn 2018 päivällisbuffet
(syys-, loka- ja marraskuu)

Alkuun
Myskikurpitsakeittoakeittoa L, G ja yrttikrutonkeja M, G
Savulohta ja tartarkastiketta M, G
Rauhalan oman keittiön paahtopaistia ja hillottua punasipulia M, G
Punajuuri-fetasalaattia VL, G
Keittiömestari Matin sienisalaattia M, G
Minttumarinoituja syyskasviksia M, G
Viherverso-kurkkusalaattia ja yrttiöljyä M, G
******
Pääherkkuna
Siika-lohirullia ja kanttarellikastiketta L, G
Karamellisoitua possunkylkeä ja tummaa rosmariinikastiketta M, G
– uunipaahdettuja perunoita ja juureksia
******
Juustokakkua ja marjakastiketta L
Kahvia ja teetä

36€ / hlö

(+tarvittaessa tilavuokra)
Lapset alle 12 v. 1,5€ / ikävuosi


ENNAKKOTIEDUSTELUT JA VARAUKSET TÄÄLTÄ