teemajuhlat

Slider

Rauhalan sieluna toimiva Oulu Tours Group Oy on tapahtumajärjestäjä vuosien kokemuksella. Valikoimassamme on toimivaksi testattuja bileitä, teemajuhlia ja erilaisia ohjelmallisia illanviettoja esimerkiksi työporukan virkistyspäivään.

Ohjelmien toteutus lähtee aina suunnittelusta asiakkaan kanssa ja kun aika ja ohjelma on lyöty lukkoon, on teidän aikanne vain ottaa rennosti ja nauttia! Me huolehdimme järjestelyistä alusta loppuun.

Meillä osataan niin pienien tilojen somistaminen kuin teltta- ja lavarakenteet. Me huolehdimme bändit, äänentoiston, järjestyksen valvonnan ja tietysti kokonaisuuteen kuuluu omassa keittiössämme valmistettu herkullinen ruoka! Rauhalassa on piha-alueet mukaan luettuna täydet anniskeluoikeudet kuudellesadalle hengelle! Ou’Blues ja Oulu Folk r.y. yhteistyötahoinamme järjestämme kesäkuussa Oulun Päivien Juurihoito -tapahtumaa ja elokuun alussa patiomme valloittaa Oululainen jazz- ja rytmimusiikin festivaali Elojazz!

Kerro meille ideoistasi, me toteutamme ne ammattitaidolla ja tekemisen riemulla!

RAPUJUHLAT

SKÅL! LÄMPIMÄSTI TERVETULOA RAUHALAAN NAUTTIMAAN PERINTEISESTI VALMISTETTUJA RAPUJA JA NOSTAMAAN MALJA JOS TOINENKIN NIIDEN KUNNIAKSI!

RACLETTE

Raclette on Sveitsin ja Ranskan juustoinen illanistujaisruoka. Se on peräisin sveitsiläisiltä talonpojilta ja paimenilta, joilla oli tapana sulattaa juustoa avotulen lämmössä ja kaapia sitä perunoiden ja leivän päälle. Nyt voit nauttia tätä juustoista herkkua myös Rauhalan illanistujaisissa, pöytäseurueille tarkoitetuilla sähköisillä raclettepannuilla.

PIHVIKURSSI

Kurssilla perehdytään lihan käsittelyyn ja opitaan tunnistamaan eri lihalaatuja.
Illan kohokohtana on pihvin liekittäminen keittiömestarin opastuksella.
Kurssin kesto on noin kolme tuntia, jonka aikana opit valmistamaan herkullisia pihvejä moneen makuun erilaisine lisukkeineen. Samalla on mahdollisuus saada myös hyviä vinkkejä viinin valintaan.

MAMMA MIA! PASTAKURSSI

Osallistujat kokkaavat keittiömestarimme opastuksella saapasmaan herkkuja. Kurssilla valmistetaan italialaista pastaa ja erilaisia lisukkeita, muun muassa herkullisia kastikkeita ja Foccacia- leipää. Samalla on mahdollisuus saada myös hyviä vinkkejä viinin valintaan. Kurssin lopuksi nautitaan itse valmistettu menukokonaisuus.